Hong Kong!

Har nu varit i Hong Kong i fyra dagar. Har hunnit med en heldel! Sett laser showen som dom har har varje kvall, ganska coolt faktiskt! svart att ta bra bilder dock. sen har vi varit och sett en gigantisk budda staty. det var haftigt! har gatt massa pa stan, sett acklig mat, atit bade konstig och god mat, gatt pa marknad, sett staden fran The Peak och massa annat. Har varit ganska dimmigt men vi hade en ganska bra utsikt anda.

Nu star jag pa flygplatsen (som for ovrigt ar valdans stor) i Hong Kong och ska snart ta nagot att ata. Vi flyger vidare till Singapore snart! Var inte riktigt planerat, men var svart att hitta bra flyg till Vietnam sa vi tar en svang till Singapore forst! Blir dar i nagra dagar innan vi drar vidare igen. Kommer inte bli en lugn stund de sista veckorna! Skont att aka till varmen igen i alla fall. Har i Hong Kong har det varit lite kyligare.

Laddar upp lite bilder fran Hong Kong om nagon dag pa FB!

Tjiiiing ::

Coffs Harbour, Byron Bay och Surfers Paradise

och sa har man hamnat i Brisbane nu da! senaste veckan har gatt undan. har hunnit med ett stopp pa tva dagar i coffs harbour. ett ganska mysigt stalle dar vi lag och solade pa stranden hela dagarna. innan vi akte darifran hann vi med en snabb tur till Muttonbird Island dar man hade en nice utsikt over Coffs Harbour och havet!

Efter det akte vi till Byron Bay dar vi var i nagra dagar. Blev lite festande och mycket solande. Surfade ocksa for forsta gangen! det var riktigt nice! hann ocksa lite olyckligt sla ut en tand, men gick till tandlakaren dagen efter och den blev lagad snabbt och ganska billigt!

Idag akte vi fran Surfers Paradise och anlande till Brisbane for bara nagon timme sen. I Surfers stannade vi tva natter i en hostel lagenhet med eget kok och badrum, sa blev till att gora backpacker lyxmat dom kvallarna; hamburgare och tacos! Blev saklart endel sol och bad dar ocksa. Jag blev brand av en blue bottle nar vi badade i havet.. har fortfarande massa utslag fran armen och bak upp till nacken. I Surfers finns ett byggnad som heter Q1dar jag, Frank och Martin akte upp en dag (sebbe och wiktor har redan varit dar). Man aker upp till den 77:e vaningen pa 43 sekunder (vi klockade det till 39 sekunder) dar man har en grym utsikt over hela Surfers. Riktigt coolt!

Nu ska vi stanna i Brisbane i tva natter. Sen sager jag, sebbe och wiktor hejda till martin och frank och drar vidare till Hong Kong. Tiden har i Australien har gatt sjukt snabbt. Fattar inte att jag redan har varit borta i tre veckor, kanns som en.

Kommer upp nya bilder pa facebook lite da och da. Hoppas ni fryser riktigt mycket dar hemma, har svettas vi ihjal!

Tjing tjonhgg

hello sverige!

de senaste dagarna har vadret inte varit sa skoj. lite regn och moln, men anda ganska varmt! innan det halvtjaskiga vadret anlande hann vi ta en svang till manley beach. riktigt skont. vi har ocksa kollat in sydney wildlife world. det var ganska haftigt! fick se massa sota och fula djur; kangurus, jatte krokodil, koalor, massa olika ormar, varldens storsta kackerlacka och massa annat!

vi skulle egentligen ha dragit fran sydney till byron bay for nagra dagar sen, men vi har blivit kvar har ett par extra dagar. vi hade tankt aka till blue mountain, men eftersom vadret inte blev sa bra nu i slutet av veckan sa struntade vi i det. var resa fortsatter istallet tidigt imorgon. langtar inte efter att sitta pa bussen i 15 timmar.. 

hoppas att det ar bra med alla dar hemma! lagger upp lite fler bilder pa facebook idag, som ni kan checka in!

ciaaoo

ps. mitt chipsberoende har inte lugnat ner sig. jag ater chips varje dag.. ::

waaake up, waake uup!

haallo hej!

jag blir vild pa dagarna har borta! har hunnit med lite allt mojligt under mina forsta dagar har i sydney. i torsdags blev det lite shopping med wiktor (min julklapp ::) hittade lite smatt och gott. efter var lilla shoppingtur motte vi upp sebbe och gick en runda pa ett stort akvarium har. fick se massa konstiga djur + krokodiler och hajar. pa kvallen kom martin och frank fram till sydney sa da blev det utgang!

i fredags vaknade vi sent.. drog till botaniska tradgarden och lag i parken och njot av varmen och drack vin ett par timmar. utsikten var grym, operahuset och harbour bridge! sen blev det kvaller och en sen utgang for mig, wiktor och martin..

igar var vi pa bondi beach och solade, galet skont! blev aven en utgang pa det senare.. (bli inte oroliga mamma och pappa ;) ).

idag var vi borta och solade i parken igen. det har blivit galet varmt har nu sa blir en del solande de har dagarna. snart behover jag nog inte kanna mig sa blek langre!

ikvall ska vi nog dra ivag till nagon mysig pub. forsoker ladda upp bilder har men av nagon anledning sa gar inte det nagot vidare. sa langer upp lite bilder a facebook istallet!

nu ar det dags att glida vidare, jag alskar sydney!




sydney

landade igar, efter en laaang resa. det ar varmt och skont har, inga minus 20 grader inte ;) har mest hunnit sova. vi var ute en liten svang igar och det verkar nog finnas en hel del schyssta stallen att festa pa. lite battre utbud an vad flen har att erbjuda ;)

hostlet vi bor pa ar nice. vi bor atta stycken i varat rum. det har hostlet ar tydligen mycket fraschare an vad manga andra hostel ar, sa vi far val se hur min bild av hostel komma vara efter ett tag. just nu verkar det i alla fall vara helschysst att bo pa hostel!

idag vaknade vi ganska sent sa vi har bara hunnit handla lite frukost och mat grejer. ska kanske ut i solen en stund sen eller dra pa en liten shoppingrunda!

har inga bilder att lagga upp an, men det kommer!


hej då kalla sverige

halv sju ikväll lämnar jag stockholm och sverige. sen väntar 28 timmars resa innan jag landar i sydney. gissa vem som är taggad!

lite bilder och sånt tjaffs kommer dyka upp här, så alla nära och kära kolla in här ibland =)

tjing!

 


och så var det nytt år

tack för en grym kväll bönor!


RSS 2.0