Hong Kong!

Har nu varit i Hong Kong i fyra dagar. Har hunnit med en heldel! Sett laser showen som dom har har varje kvall, ganska coolt faktiskt! svart att ta bra bilder dock. sen har vi varit och sett en gigantisk budda staty. det var haftigt! har gatt massa pa stan, sett acklig mat, atit bade konstig och god mat, gatt pa marknad, sett staden fran The Peak och massa annat. Har varit ganska dimmigt men vi hade en ganska bra utsikt anda.

Nu star jag pa flygplatsen (som for ovrigt ar valdans stor) i Hong Kong och ska snart ta nagot att ata. Vi flyger vidare till Singapore snart! Var inte riktigt planerat, men var svart att hitta bra flyg till Vietnam sa vi tar en svang till Singapore forst! Blir dar i nagra dagar innan vi drar vidare igen. Kommer inte bli en lugn stund de sista veckorna! Skont att aka till varmen igen i alla fall. Har i Hong Kong har det varit lite kyligare.

Laddar upp lite bilder fran Hong Kong om nagon dag pa FB!

Tjiiiing ::

Kommentarer
Postat av: Sara

"varit lite kyligare"

VET DU HUR KYLIGT VIIIII HAR DET?!?!?!?!?! -23!!!!

;) ;) ;)



Det kan man kalla, kyligt damen ;)

2010-02-01 @ 13:08:30
URL: http://ahlstromsara.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha :: fan -23 ar inte att leka med! tur att man ar i varmen nu ;) saknar er dar hemma! vi far styra upp nagon schysst fest nar jag kommer tillbaka ::

2010-02-02 @ 12:25:21
URL: http://fahlquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0