Sista dagarna..

Tjolahopp!

Nu ar det inte manga dagar kvar innan jag far hemmat igen. Vi har flangt omkring i kambodja de senaste dagarna och sett en hel del! Vi traffade en chaffis pa flygplatsen nar vi kom hit som erbjod sig att visa oss runt har i landet, sa vi har fatt ut mycket av dom fa dagarna vi har varit har.

Nar vi var i Phnom Penh besokte vi S-21 (en gammal skola som anvandes som fangelse och plats for tortyr) och ett av landets killing fields. Det var riktigt hemskt, men intressant att fa se. Vi akte ocksa och sag the royal palace, som var ganska maffigt!

Sen drog vi vidare till Siem Reap som var en mycket trevligare stad an Phnom Penh. Forsta dagen dar akte vi ut till floating village, som ar ett stalle dar massa manniskor bor i flytande hus pa en flod/sjo. Valdigt annorlunda och mysigt. Fick se en massa krokodiler och en fin solnedgang. Vara andra tva dagar i Siem Reap spenderade vi bland angkor templena. Hur mycket tempel som helst overallt! Om man vill hinna se alla templena maste man aka runt dar i 12-14 dagar enligt guiden. En av kvallarna i Siem Reap testade vi pa fish massage; man stoppar ner fotterna i en bassang full av smafiskar som biter en i fotterna. Mina stackars kansliga fotter holl pa att do, kittlades jakligt mycket!

Nu ar vi i Sihanoukville, som ar en sol och bad stad. Igar var vi ute pa en battur bland lite oar och snorklade och solade. Idag har vi bara slappat pa stranden hela dagen (maste jobba pa brannan in i det sista!) och imorgon drar vi fran Kambodja till Thailand! Blir bara tva natter for mig dar, sen bar det av hem till Sverige (och hem till chips)!

Lika snoigt dar hemma fortfarande? Horde att det skulle bli snokaos. Hoppas mitt flygplan kommer kunna landa ::


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0