Singaporeee

Haalla hejj!

Sista dagen i Singapore idag, runt klockan 6 imorgonbitti far vi vidare till Vietnam! Singapore har varit riktigt nice. Valdigt ren och frasch stad. Det ar valdans fint pa kvallarna. Vi har bott pa ett nice hotell har, valdigt nice om man jamfor med det boendet som vi hade i Hong Kong ;P

Nar vi kom hit pa natten i sondags akte vi med en galen taxichaffor till hotellet. dar det var 30 km/h korde han i 80.. vi kom i sang ganska sent och sov nagra timmar innan vi var tvungna att ta oss upp ur sangarna for att utforska staden. borjade med att ga lite i chinatown, sen tog vi tunnelbanan bort till orchard road som ar en jattestor shoppinggata. mangder med butiker! den langa gatan och den varma tunga luften har ar ingen bra kombination, det rann svett om oss alla tre.. ;P Pa kvallen gick vi ner till riverwalk som ar en gata langs en flod dar det finns massa restauranger. blev god mat och en harlig utsikt over ett upplyst singapore. riktigt nice!

Igar gick vi mest runt och kollade in staden. Handlade en tidig present till Wiktor, ett par dojjor. Pa kvallen var det meningen att vi skulle ta en svang till Raffles Hotel och dricka singapore sling, men vi bestamde oss for att gora det ikvall istallat.

Idag har vi varit ute pa Sentosa och solat lite. Verkar vara en ganska mysig o. Dom haller pa att bygga upp massa hotell och ett universal studios dar och det kommer nog bli riktigt nice nar allt ar fardigt.

Om nagra timmar ska vi tillbaka till hotellet och byta om, sen blir det att ga till Raffles for den obligatoriska drinken. Sen maste vi ut pa stan och ta schyssta nattbilder!

tjjiing tjiing singapore sling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0